GENÇLİK HAFTASI 3. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASINI DÜZENLİYORUZ

Gençlik haftası nedeniyle çocukların ve gençlerin sosyal faaliyetlere teşviki amacıyla bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceğimiz satranç turnuvasının başvuruları alınmaya başlandı.
Siverek Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği ve Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenecek olan turnuva hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Hasan Postacı; “Gençlik haftası nedeniyle bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceğimiz satranç turnuvası ile amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyal ve kültürel aktivitelere katılımını sağlamak, aynı zamanda satranç gibi strateji ve düşünme becerisi isteyen aktivitelerle öğrencilerimizin sosyal, kültürel yapılarını geliştirerek eğitim kalitelerini arttırmayı da amaçlıyoruz. Satranç turnuvasına katılmak isteyen katılımcılar http://www.sanliurfa.tsf.org.tr/ adresinden başvuru yapabilirler, şimdiden turnuvaya katılacak olan katılımcılara başarılar diliyorum.” dedi.