• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ, YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLATTI

BAŞKAN RESUL YILMAZ, YAPTIĞI HİZMETLERİ ANLATTI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Bakan Fakıbaba'nın katıldığı bayramlaşma töreninde hizmetleri anlattı.

AK Parti İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başkan Resul Yılmaz, ilçeye çok önemli hizmetler yaptıklarını söyledi.

Belediyecilikte hizmetin asla bitmediğini belirten Başkan Yılmaz, "Çalışmalarımıza devam ediyoruz, hizmete devam ediyoruz. Örneğin daha bir yıl öncesine kadar ilçemize geldiğinizde her tarafın kazıldığını görürdünüz. Değerli Bakanımız buna şahittir, bir ziyareti sırasında kendileri de bunu görmüşlerdi ama bizim bir farkımız var. Onlar bölmek ve parçalamak için hendek kazarlar, bizler ise hizmet için oraları kazdık ve çok kısa bir süre içerisinde de kapattık. Hamdolsun bugün yol kalitesi olarak bölgede belki de örnek gösterilecek ilçelerden biriyiz" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin de ilçede hizmetlerini sürdürdüğünü ifaden eden Başkan Yılmaz, "Yolları örnek verecek olursak genişliği 15 metre ve üzeri olan yollar Büyükşehirin uhdesindedir, Büyükşehir yapar ama onun dışındaki yani genişliği 15 metre ve altında olan bütün yolları Siverek Belediyesinin bütçesinden çıkan paralarla asfaltlıyoruz. Hamdolsun bugün asfaltta yüzde 99'lardayız, sadece %1'lik bir kısmı kaldı, ana arterlerin tamamı birinci sınıf asfaltla kaplandı" dedi.

Her daim halkın hizmetkârı olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, "Bayramın birliğimize beraberliğimize vesile olmasını diliyorum, çünkü kurban demek Allah'a teslimiyet demektir, paylaşmak demektir, o nedenle bir kez daha mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum" dedi.

Bayramlaşma törenine Bakan Fakıbaba'nın yanı sıra AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İlçe Başkanları, Bakanlık Bürokratları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü