• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU, ZABITALARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU, ZABITALARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Zabıta haftası etkinlikleri kapsamında zabıta ekipleri ile yemekte bir araya geldi.

Zabıta teşkilatının 191. Yılını kutlayan Hatipoğlu, Siverek Belediyesi zabıta ekipleri ile Şehit Suat Aloğlu mesire alanında bir araya geldi.

Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu; “ Bugün burada zabıta ekiplerimizle beraber toplanmış bulunuyoruz, Zabıta teşkilatının kuruluşunun 191. Yıldönümünü arkadaşlarla beraber bir yemek eşliğinde kutlamak onları tebrik etmek istedik, zabıta demek bir ilçenin gerek ölçüsünden tatlısından huzurundan sağlığından toplumda daha huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak adına 7/24 mesai mefhumu gözetmeden sahada olan bu arkadaşlarımızı ben yürekten tebrik ediyorum. Zabıtalar Belediyenin kulağı demek gözü demek yaptıkları bu görevin çok önemli bir görev olduğunun bilincinde olduklarını da biliyorum onları da tebrik ediyorum. Her geçen gün daha yüksek bir performans gösterdiklerini gözlemliyoruz topluma daha şefkatli daha güler yüzle hizmet ettiklerinin de farkındayız, yaptıkları çalışmalardan dolayı gerek müdürümüze gerek zabıta biriminde çalışan tüm arkadaşları yürekten tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum,  Zabıtalarımızın gününü tebrik ediyorum, aileleri ve çocuklarıyla beraber sağlık huzur mutluluk diliyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü