• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

OKULLARIN BAHÇELERİNDE BETON ÇALIŞMASI YAPTIK

OKULLARIN BAHÇELERİNDE BETON ÇALIŞMASI YAPTIK

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla eğitime %100 destek projeleri kapsamında ilçe merkezindeki 12 okulun bahçesinde beton çalışması yaptık.

Okullarda yapılan beton yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, eğitime önem verdiklerini söyledi. Öncül, "Çocuklarımızın faaliyetlerini daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yapabilmeleri için okulların açılmasına günler kala verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda ilçe merkezinde bulunan 12 okulumuzun bahçesine beton çalışmaları yaptık" dedi.

Bazı okul bahçelerinin öğrenciler tarafından kullanılamadığını belirten Öncül, "Daha önce gerçekten bu okullarımızda öğrencilerin oyun oynamaları etkinliklerini yapmalarına imkân yoktu. Bu konuda okul müdürleri de bizlere müracaat etti. Bizde her zaman olduğu gibi kayıtsız kalmayarak eğitime %100 destek projesi kapsamında çalışmalara başlayarak okulların açılmasına az bir süre kala çalışmalarımızı tamamladık. Öğrencilerimiz bu okul bahçelerinde güzel bir şekilde sağlıklı bir ortamda etkinliklerini yaparak oyunlarını oynayacaklar. Belediye başkanımız Resul Yılmaz’ın eğitimci olması hasebiyle okullara verdiği destekten dolayı gururluyuz, okullarımıza yapılan çalışmaların öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü