YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni yerleşim alanlarında alt yapısı tamamlanan sokaklarda beton yol çalışmalarını sürdürüyor.

Hayriye, Esmerçayır ve Fırat mahallesinde alt yapısı tamamlanan yeni yerleşim bölgelerindeki sokaklarda beton yol çalışmalarına devam ediyoruz.

3 mahallede yapılan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Daha önce alt yapısı tamamlanan 3 mahallemizde ana caddelerinde asfalt çalışmalarını bitirdik, şuan ise mahallelerimizin sokaklarında beton yol yapım çalışmalarına başladık, inşallah beton çalışmaları bittiğinde Esmerçayır, Hayriye ve Fırat mahallelerimiz toz ve dumandan kurtulacaktır. Mahallelerimizde bulunan sokaklar yeni yerleşim alanlarının sokaklarıdır çalışmalar kapsamında sokaklarımızı kış ayına hazırlıyoruz, yapılan çalışmaların 3 mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.