ZABITA EKİPLERİMİZ, UNLU MAMULLERİ İMALATHANELERİNİ DENETLEDİ

Zabıta müdürlüğü ekipleri ile Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde üretim yapan unlu mamuller imalathane ve satış yerlerinde denetlemelerde bulundu.

Poğaça, ekmek, kurabiye, simit gibi unlu mamul üretimi yapan işletmelerin imalathanelerinde ruhsat, ve hijyen denetimi yapan zabıta müdürlüğü ekipleri işyerlerindeki eksiklikleri tespit ettikleri işletmelerde işyeri sahiplerini uyararak işyerlerindeki eksikliklerin giderilmesi konusunda hassasiyet göstermesini istedi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli; “Zabıta ekiplerimiz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe müdürlüğü gıda mühendisleri işbirliği ile ilçede çeşitli alanlarda halkın sağlığını yakından ilgilendiren işletmelerde periyodik olarak denetimlerimiz devam etmekte, işyeri açılış ruhsatı ve hijyen konularında halkımızın sağlığını korumak için denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.