• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

DİCLE-BAĞLAR KADIN DAYANIŞMA VE KÜLTÜR EVİ KURSİYERLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

DİCLE-BAĞLAR KADIN DAYANIŞMA VE KÜLTÜR EVİ KURSİYERLERİNDEN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Dicle - Bağlar Kadın Dayanışma Ve Kültür Evi kursiyerleri yılsonu etkinliği düzenledi.

Kadın aile müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Belediye başkan yardımcısı Hasan Postacı katıldı.

Yaz dönemi boyunca Kur’an kursuna devam eden kız öğrencilerin okuduğu dualarla başlayan etkinlik çocukların ilahi, namazın önemini anlatan skeç ve bilgi yarışması ile son buldu.

Düzenlenen yılsonu etkinliğinde konuşan Belediye Başkan yardımcısı Hasan Postacı; “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü adı altında bir müdürlük Türkiye’de birçok yerde yok, sadece kadınlara hizmet edeceği bir düzeyde bir müdürlüğü kurmamızın ana sebebi Siverek'te hayatın yükünü kadınlar çekiyor, onlar yaşamı inşa ediyorlar, onlar hayatın en büyük çilesini çekiyorlar, en büyük ayrımcılığa uğrayan kadınlar oluyor, birçok ailede halen kız çocukları ortaokulu ve liseye kadar okuyamıyor, kız olmanın verdiği bir dezavantaj Siverek toplumu maalesef kendi çocuklarına yaşatıyor. Onun için en büyük değeri ailede en büyük sorumluluğu yüklenen kadınlara vermemiz lazım kadınlar isterse her şey olur şiarıyla yola çıktık, biz istiyoruz ki burada başta kız çocuklarımız üniversite hayatına kadar kendi ayaklarının üzerinde durabilsinler” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü