• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KIRSAL MAHALLELERDE YOL PROBLEMİNİ ÇÖZÜYORUZ

KIRSAL MAHALLELERDE YOL PROBLEMİNİ ÇÖZÜYORUZ

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım çalışmaları kapsamında Karakoyun Mahallesinde mahalle içi yolları tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla öncelikli olarak mahalle sakinlerinin ortak kullanım alanı olan cami, sağlık ocağı ve okulun yollarını yaparak, yaklaşan kış ayları öncesi okula giden çocuklar ile cami ve sağlık ocağına giden vatandaşları çamurdan kurtardı.

Öte yandan Karakoyun kırsalında işlerini tamamlayan ekipler, çalışmalara ara vermeden Mezra Mahallesinde başladı. İlçeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Mezra kırsal mahallesinde genişletme ve reglaj çalışmasını tamamlayan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, mahalle içi yolları betonla kaplamaya başladı.

Ekipler, beton yol yapımının başladığı mahallede, mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışma yürütüyor. Çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, "İlçemiz kırsalında nüfus yoğunluğu açısından büyük mahalleler arasında yer alan Karakoyun mahallesinde, mahalle içi yol yapım çalışmaları tamamlanmış olup halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yaklaşan yağışlı havalar öncesi ekip sayımızı arttırarak daha fazla mahallemize hizmet götürme noktasında çalışmalar yapılmaktadır. Mezra mahallemizde mahalle içi yol yapım çalışmasının tamamlanmasıyla ekiplerimiz, belirlenen program dâhilinde başka mahallelerimizde çalışmalarına devam edecektir" denildi.

Mahalle sakinleri kendilerini toz ve çamurdan kurtaran Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü