• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KURSİYER KADINLAR EYÜP NEBİ MAKAMINI ZİYARET ETTİ

KURSİYER KADINLAR EYÜP NEBİ MAKAMINI ZİYARET ETTİ

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören kursiyer kadınlar,  Viranşehir ilçesinde bulunan Eyüp Nebi makamını ziyaret ederek dua ettiler.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün kursiyer kadınlara yönelik düzenledikleri gezi programları çerçevesinde 80 kadın Siverek Belediyesi’ne ait otobüsler ile görevliler eşliğinde Viranşehir ilçesi’nde bulunan Eyüp Nebi makamında bulunan türbe ve sabır taşını ziyaret ederek dualar okudu.

Kursiyer kadınlara yönelik gezi programlarının devam edeceğine dikkat çeken Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever, yaptığı açıklamada şöyle dedi. “ Müdürlüğümüz bünyesinde daha önce düzenlediğimiz gezilerin devamında bugün Eyüp Nebi makamını ziyaret ederek hâyır dualarımızı ettik, müdürlüğümüzce sadece kurs değil sosyal belediyeciliğe de vurgu yapıyoruz,  ülkemizde bulunan tarihi ve dini mekânları ziyaret edeceğiz, evde sadece yemek pişiren kadın figüründen ziyade artık özgürlüğünü eline almış, meslek edinmenin dışında kolektif hayatın içine dâhil olmuş kadın figürüne dönüşmesini önemsiyoruz. Ekonomik şartlar nedeni ile gidip göremedikleri tarihi ve dini mekânları belediyemiz vasıtası ile görmelerini sağlıyoruz” dedi.

Dua eden ve Eyüp Nebi makamını ziyaret eden kursiyer kadınlar kendilerine sağlanan imkânlardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü