ZABITA EKİPLERİMİZ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ

Zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde bulunan okul kantinlerinde gıda ve hijyen denetimi yaptı.

Zabıta ekiplerimiz, satılan ürünlerin son kullanma tarihlerine bakarken aynı zamanda kantinlerin hijyen bakımından denetimlerini yaptılar.

Zabıta ekipleri kantin işletmecilerini temizlik konusunda hassasiyet göstermeleri konusunda uyarırken toptancılardan aldıkları gıda maddelerinin son kullanma tarihlerini kontrol ederek, uyarılarda bulundular.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli; “Siverek belediyesi olarak çocuklarımızın sağlığını çok  önemsiyoruz, zabıta ekiplerimiz okul kantinlerimizi periyodik olarak denetlemekte, okul idarecilerinin bu konularda duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

Zabıta ekiplerinin denetimlerinin devam edeceği belirtildi.