• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, OKUL MÜDÜRLERİYLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILMAZ, OKUL MÜDÜRLERİYLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçe merkezindeki okul müdürleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Tarihi Paşa Konağında düzenlenen toplantıda İlçe merkezinde görev yapan Okul müdürleriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Resul Yılmaz, başkanlık görevinden önce kendisinin de öğretmenlik yaptığını söyledi. Eğitime desteğin öncelikli hedefleri arasında olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse geleceğine de o derece güvenle bakar. Toplumlar, özgüvenini hiçbir zaman yitirmeyen, cesur, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen öğretmenlere ihtiyaç duyar. Bu anlamda ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde olan, iyiliği ve güzelliği savunan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan, yavrularımızı büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren öğretmenlerimize bir kez daha sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Gerek ilçe merkezinde gerekse kırsalda bulunan çok sayıda okulun ihtiyaçlarını gidermeye yönelik adımlar attıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, şunları söyledi: "Mütevazı bütçemiz el verdikçe gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz, yaklaşık iki saat süren toplantının ardından öğretmenlere karanfil verdi. Geceye katılan öğretmenler, davetten dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür etti. Toplantıya öğretmenlerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Hacı Ahmet Öncül ve Hasan Postacı katıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü