ZOK KIRSAL MAHALLESİNDE KİLİT TAŞI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Kırsal mahallede yapılan yol çalışmasını inceleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül vatandaşların taleplerini dinledi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ilçeye 25 kilometre uzaklıkta bulunan Zok kırsal mahallesinde mahalle içi sokaklarda 10 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül şunları söyledi; “Ekiplerimizin Zok mahallesinde yaptığı çalışmaları yerinde inceledik, mahallemiz daha önce çok kötü durumdaydı ekiplerimiz parke taşı çalışmalarına başladı yaklaşık 11 metrekare kilit taşı döşeme çalışması yapıldı, gerçekten güzel bir çalışma ortaya çıkmış, köylülerimiz yapılan çalışmalardan memnun, ekiplerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, yapılan çalışmaların mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bu güne kadar hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.