• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KATI ATIK (ÇÖP) AKTARMA İSTASYONU HİZMETE GİRDİ

KATI ATIK (ÇÖP) AKTARMA İSTASYONU HİZMETE GİRDİ

Siverek - Diyarbakır yolu üzerinde bulunan ve vahşi çöp alanında dökülen çöpler nedeni ile çevreye yayılan koku ve duman ve yaşanan çevre kirliliği artık son buldu.

Yıllardır Siverek halkının şikâyetçi olduğu vahşi çöp alanı ise yapılan çevre düzenlemelerinin ardından yeşil alan olacak.

Çöplerin döküldüğü vahşi çöp alanının yanında Siverek - Diyarbakır karayolu üzerinde kurulan ve yapımı tamamlanan katı atık aktarma istasyonunun hizmete girmesiyle birlikte artık kötü kokular, duman ve çevre kirliliğinin ortadan kalkacağına dikkat çeken Belediye Başkanımız Resul Yılmaz; “34 yıldan beri Siverek’in çöplerinin döküldüğü alandır, seçim öncesi seçim vaatlerimizden sözlerimizden biriydi, çöplüğe çözüm bulacağımızı ve aktarma istasyonu yapacağımız sözünü vermiştik. Hamdolsun ki Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibimizin üstün gayretleri ve ortaklaşa bir çalışmasıyla bu tesis Siverek’e kazandırılmış durumda, bu alan vahşi çöp alanından çıkarılmış bulunmakta, çöpler, aktarma istasyonunda araçlara nakledilerek, Şanlıurfa’ya götürülüp, orada dönüşüme girecektir. Siverek’e kazandırdıkları tesis için emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanına ve ekibine ve yakın çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü