KIRSAL MAHALLELERİ KALKINDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın talimatıyla kırsal mahallelerde yapılan hizmetler, vatandaşların takdirini topluyor.

Kırsal Hizmetler ve Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan hizmetlerle kırsal mahalleler kalkınırken, başlatılan çalışmalar ise aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında tamamlanan sentetik çim saha, çok amaçlı hizmet evleri, kilitli parke taşı döşeme, beton ve stabilize yol çalışmaları kırsal mahalle sakinlerinden tam puan aldı.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, nüfus olarak büyük mahalleler arasında yer alan Karakeçi kırsalında bir yandan yeni yerleşim alanlarında mahalle içi stabilize yol yapımına devam ederken, öte yandan cami ve çok amaçlı hizmet evinin eksiklerini tamamladı.

Öte yandan Esenli ve Alican sokaklarında çalışma yürüten Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında çamurdan, yaz aylarında tozdan kullanılamayan yolları yapıyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ettiler.