• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KİŞİSEL PUL İLE SİVEREK’İ DÜNYAYA TANITIYORUZ

KİŞİSEL PUL İLE SİVEREK’İ DÜNYAYA TANITIYORUZ

Siverek'in tarihi güzelliklerini ve kültürünü posta puluyla dünyaya tanıtmak için çalışmalara başladık.

PTT Genel Müdürlüğünün 2005 yılında pulculuk ve filateliyi sevdirmek için gerçek veya tüzel kişilerin talebi üzerine başlattığı kişisel pul uygulamasıyla Siverek'in doğal zenginliklerini dünyaya tanıtmayı amaçlayan Siverek Belediyesi, Şanlıurfa PTT Başmüdürlüğü Tanıtım ve Pazarlama Müdürlüğü tarafından basılan kişisel pulları teslim aldı.

Siverek'in tarihi ve turistik görsellerini içeren Takoran Vadisi ve Hacı Pınar Çeşmesi objelerinden hazırlanarak bastırılan kişisel pullar Siverek tarihinin ve turizminin tanıtımına katkıda bulunacak, bu pullar Siverek Belediyesinin gönderilerinde kullanılarak ilçeyi dünyaya tanıtacaktır. Siverek'in tanıtımına önemli bir katkı sunacak kişisel pullarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan vekili Hamdi Hatipoğlu; "İlçemizin doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi objelerini dünyaya tanıtacak olan kişisel pulları PTT Şanlıurfa Tanıtım ve Pazarlama Müdürü Fayık Deniz tarafından bizlere teslim edilmiştir. PTT Genel Müdürlüğünün en önemli hizmetlerinden biri olan kişisel pul hizmetiyle bizler de ilçemizin tanıtımını yapmış olacağız, bu vesileyle kişisel pulların basımı konusunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü