BAŞKAN YILMAZ, AFRİKA'DA SU KUYUSU AÇMAK İÇİN DÜZENLENEN KERMESE KATILDI

Başkan Resul Yılmaz, Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin Afrika’da açılacak su kuyusu yararına düzenlediği kermese katıldı.

Afrika’da su kuyusu açmak için Yusuf Sami Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin okul bahçesinde düzenlediği kermese katılan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, öğrencilerin kendi emekleriyle hazırlamış olduğu yemek stantlarını gezdi.

Başkan Yılmaz, “Dünyanın diğer ucunda bulunan insanları düşünerek öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin böyle duyarlı bir davranışta bulunmasını takdir ediyorum. Yaşam koşulları açısından çok zor durumda olan Afrika halkına su kuyusu açmak için böylesine hayırlı bir etkinlikte emek veren okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, değerli öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.