• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE 10D SİNEMA GÖSTERİMİ

SİVEREK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE 10D SİNEMA GÖSTERİMİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kırsal mahalle öğrencilerine yönelik 10D sinema gösterim etkinliği düzenledik.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz kırsal mahalle okullarında eğitim gören dezavantajlı çocuklara yönelik düzenlenen sinema gösterimine okul öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Ördekli kırsal mahallesinde sinema gösterimi sırasında üç boyutlu gözlükleri takan ve keyifli dakikalar geçiren minik öğrenciler, 10D sinema izlemenin heyecanını yaşadı. Okul öğretmenlerinin de izlediği sinema gösteriminde 2 bin öğrenciye ulaşılmasının hedeflendiği belirtildi.

Yaklaşık 40 kırsal mahallede sinema gösteriminin yapılacağını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, şu ifadeleri kullandı: "Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 10D sinemayı kırsal mahallelerimizde bulunan öğrencilerimizle buluşturmayı hedefledik. Bu kapsamda 2 hafta boyunca sürecek bu etkinlikte, 40 kırsal mahallemizde bulunan öğrencilerimizi bu etkinlikte buluşturacağız."

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'ın bu tür projeleri desteklediğini dile getiren Hasan Postacı, "Eğitimci başkanımız Sayın Resul Yılmaz'ın özellikle çocuklarımızın bu ve buna benzer projeler ile buluşturulmasını önemsediğini de hatırlatarak desteklerinden dolayı ben kendisine teşekkür ediyorum. Yine 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan korumak, bilinçli olmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir tiyatro oyunumuz da sahnelenecek. Ben bu çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Okulun Türkçe öğretmeni Erhan Geyik, etkinlikten ötürü Belediye Başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ederek, "Etkinlik çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından çok önemli. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlk defa 10D sinema ile tanışan öğrenciler, çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü