ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNDEN BAŞKAN YILMAZ'A ZİYARET

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, ilçede bulunan şehit ve gazi aileleri ile yakınlarını ağırladı.

Aileleri karşılayarak yakından ilgilenen Başkan Resul Yılmaz, talepleri dinledi. Şehit ve gazi ailelerinin kurma aşamasında oldukları dernekle ilgili bilgi verdikleri Başkan Yılmaz, her türlü desteği vereceğini söyledi.

Konuşmasına, "Şehitlerimize çok şey borçluyuz" diyerek başlayan Başkan Yılmaz, "Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmak ve ülkemizi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmaktır." dedi.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, "Şehit ve gazi aileleri ile yakınlarını ağırladık. Kurmayı amaçladıkları dernek için de istişarede bulunduk. Ülkemizin birliği, milletimizin kardeşliği, vatanımızın huzuru için şehit düşen, gazi olan bütün kahramanlarımızı rahmetle saygıyla minnetle anıyoruz." dedi.