ŞAMPİYON TAKIMDAN BAŞKAN RESUL YILMAZ’A ZİYARET

Adıyaman’ın Kâhta ilçesinde düzenlenen bölgesel bisiklet yarışmasında bölge şampiyonu olan Siverek bisiklet takımı sporcuları Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ı ziyaret etti.

Başkan Yılmaz, sporcuları makamında ağırlayıp tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

Bisiklet Takımı antrenörü Rıdvan Emişçi sporcularla birlikte Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a madalyalarını takdim etti.

Bisiklet Takımı antrenörü Rıdvan Emişçi Bisiklet takımına verdiği desteklerden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek şunları söyledi; “Akım olarak düzenlenen turnuvaya katılım sağlamak amacıyla Başkanımızdan destek istedik, oda sağolsun bizlerden desteğini esirgemeyerek her türlü imkânı bizlere sundu, turnuvaya katılıp bölge şampiyonluğunu Siverek’e kazandırdık, bizlere destek veren başkanımızı şampiyon takım olarak ziyaret ederek desteklerini boşa çıkarmadık.”

Turnuvada Siverek Bisiklet takımı, yıldızlar kategorisinde birincilik ve ikincilik ödülü, gençler kategorisinde birincilik, genel klasmanında takım birinciliği alarak bölge şampiyonu oldular.