BAŞKAN RESUL YILMAZ'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Resul Yılmaz yayımladığı mesajında; “Dünyada karşılıksız sevginin ve merhametin sembolü olan, hayatımızın her anında şikâyet etmeden karşılık beklemeden yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan annelerimiz, hayata gözlerimizi açtığımız andan itibaren öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Sağlıklı bir toplumun yapı taşı olan annelerimiz aynı zamanda şefkat, sevgi, yaşam ve huzur kaynağıdır. Huzur, güven ve barış dolu bir dünyanın temellerini atan, Aileyi tek bir çatı altında tutan en önemli unsur annedir. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) övgülerine mazhar olan Cenneti annelerin ayaklarının altında gören bir medeniyetin fertleri olarak annelerimize layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevlerimizden biridir. Annelerimizi sadece bir gün değil hayatımızın her anında hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sevginin ve iyiliğin kaynağı annelerimize saygılarımı sunuyorum." dedi.