GELENEKSEL İFTAR ÇADIRIMIZLA VATANDAŞLARIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından her yıl geleneksel olarak Cumhuriyet Caddesi Aağaçhan Parkında kurulan iftar çadırında Ramazan ayının ilk gününde 1000 kişiye iftar yemeği ikram edildi.

Vatandaşlar, her yıl düzenli olarak kurulan iftar çadırında iftarlarını açarken bu çalışmalara destek veren, Başkan Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Ağaçhan Parkında kurulan iftar çadırında gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, Ramazan ayının tüm İslam âlemine hayır ve bereket getirmesini dileyerek; “Bugün itibariyle Ramazan iftar programımızın ilk’ine başlamış bulunuyoruz, her yıl geleneksel olarak Ağaçhan parkında düzenlediğimiz 1000 kişilik iftarımıza vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var özellikle ramazan ayının başta Siverekli hemşerilerimize İslam âlemine hayır bereket ve rahmet getirmesini temini ediyorum, bu anlamda iftar çadırımızda emeği geçen çalışmalarda bizlere destek veren Emniyet Müdürlüğümüze, Temizlik İşleri, Zabıta müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramazan ayı boyunca kurulan iftar çadırında her gün yaklaşık 1000 vatandaşımıza iftar yemeği ikram edilecektir.