• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

DEV PROJEDE HUMMALI ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

DEV PROJEDE HUMMALI ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz Parkı'nda hummalı çalışmalar devam ediyor.

Daha önce Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde bulunan 21 m²’lik alana sahip Toprak Mahsulleri Ofisini kamulaştıran Siverek Belediyesi, dev alanda yapımına başladığı 'Mehmet Emin Yılmaz Parkı'nda çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce yürütülen proje kapsamında alanda yüzme havuzu, açık-kapalı kafeterya, kütüphane, çok amaçlı salonlar, çocuk oyun alanları, süs havuzları, yeşil alanlar, kamelyalar ve yürüyüş yollarının yanı sıra seyir kulelerinin de yer alacağı bildirildi.

Projenin Siverek’in çehresini değiştireceğini vurgulayan Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, "Yoğun çaba ve gayretlerle kamulaştırdığımız Toprak Mahsulleri Ofisinin projelendirilme aşamasında çok hassas davrandık. Projenin sıradan bir proje olmaması için istişarelerde bulunduk ve nihayetinde kentimize yakışır bir proje meydana çıkardık. Mehmet Emin Yılmaz Parkı projesinin bölgede en iyiler arasında olduğuna inanıyorum." dedi.

Yürütülen çalışmanın projesini gördüğünü belirten ilçe sakini İsmail Kürkçü, projeyi gördüğünü çok beğendiğini dile getirerek şunları söyledi: "Bu alanda daha önce ofis olduğunu biliyorum, çok gelmiştim. Yapımı devam eden park tamamlandığında muhteşem olacak ona eminim. Çünkü projesini gördüm ve çok beğendim. Öyle inanıyorum ki bütün halkımız beğenecek, emeği geçenlere teşekkür ederiz ki en başta başkanımız Resul Yılmaz'a teşekkür ederiz."

Öte yandan parkın şehir merkezinde yer alması nedeniyle ulaşım sorununun da olmayacağı belirtilirken, projeyle kentin çehresinin değiştirileceğine vurgu yapıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü