• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YILMAZ, BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Başkan Resul Yılmaz, düzenlenen programda belediye çalışanları ile tek tek bayramlaşarak çikolata, lokum ve şeker ikram etti.

Şanlıurfa Karayolu üzerinde bulunan Siverek Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Temizlik İşleri, Destek Hizmetler Müdürlüğü ve hizmet binasında çalışan memur, işçi ve sözleşmeli personeller katıldı.

Bayramlaşma programı öncesi belediye hizmetlerinin yer aldığı slâyt sunumu personellere izletildi.

Programda konuşan Başkan Resul Yılmaz, bayramlaşmanın önemine değinerek, şunları söyledi; “Değerli çalışma arkadaşlarım, Rabbimize ne kadar hamd etsek inanın azdır ne kadar şükretsek azdır, Biz her bayram öncesi artık bizde geleneksel hale gelen Bayramlaşma programında sizlerle bir araya geliyoruz, yani bayrama erken giriyoruz. Bayramı sizlerle erken kutluyoruz. Ne kadar şükretsek azdır, dememin birçok sebebi var, sağlığımız yerinde Rabb'im her birinize ayrı ayrı hayırlı ve sağlıklı günler nasip etsin, belki hayatta birçoğumuz farkında değiliz ama Peygamber Efendimiz (S.A.V)’inde ifade ettikleri gibi iki şey çok önemli ve diyor ki bu iki şeyin kıymetini bilin Zira bunlar elden gittikten sonra tekrar onları yakalamak yerine koymak mümkün değil, birincisi zaman bir diğeri ise sağlıktır, ne olur zamanınızı iyi kullanın kıymetini bilin tabi hiç olmazsa sağlığınıza da çok ama çok önem verin. Hem kendi sağlığınızı önemseyin hem de ailenizin ve çocuklarınızın eşinin yakınlarınızın sağlığına çok önem verin bundan sonra bu ekip bu aile Siverek’e hizmet etmeye devam edecektir, buna yürekten inanıyorum ve bugüne kadar yapmış olduğunuz fedakârlık için de Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizin ayrı ayrı bayramını tebrik ediyorum, bayramın bir kez da hayırlara vesile olmasını diliyorum, Allah'a emanet olun.” dedi.

Konuşmanın ardından bayramlaşma programına katılan personellere, hazırlanan bayram paketi hediye edildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü