SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YAŞLILARI ZİYARET ETTİ

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, Kurban Bayramı dolayısıyla Yaşlı ve kimsesizlere bayram ziyaretinde bulunarak bayram paketi hediye etti.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ilçenin farklı mahallelerinde daha önce tespit edilen 35 yaşlı aileyi bayram öncesi ziyaret etti.

Her bayram olduğu gibi bu bayramda yaşlılarımızın yalnız olmadıklarını kendilerine hissettirmek amacıyla, yaşlıları ziyaret ettiklerini belirten Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ahmet Demirezen şunları söyledi; “Her zaman olduğu gibi bu bayramda değerlerimiz olan yaşlılarımızı, hem bayramlarını kutlamak hem de ihtiyaçlarını karşılamak için ziyaret ettik. İlçe genelinde 35 yaşlı ve yalnız yaşayan büyüklerimizi evlerinde bire bir görüşerek bayramlarını kutlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek için ziyaretler gerçekleştirdik. Başkanımızın talimatıyla yaşlılarımıza bayram paketi hediye ettik.” dedi.