• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

SİVEREK BELEDİYESİ ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Siverek Belediyesi tarafından Zabıta Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekilimiz Hamdi Hatipoğlu, Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş ile zabıta personelleri katıldı.

Vatandaşın hayatında huzurun, güvenin ve sağlığın teminatı olan Zabıta Haftasını kutlayan Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, "Zabıtamızın 192'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir araya geldik. Özellikle zabıta görevinin kutsal bir görev olduğunu, gerek tartı, hak, hukuk ölçü, nizam, güven ve huzurun tesisi olan siz zabıta arkadaşlarımız ile yaklaşık 4,5 yıldır birlikte çalışıyoruz. Siz elinizden gelen gayreti, güveni, huzuru, tesis ettiniz, biz de size olan güvenimizin ne kadar ileri seviyede olduğunu göstermeye çalıştık." diye konuştu.

Zabıtaların, vatandaşla ve esnafla olan ilişkilerinde hiçbir ayrım yapmaksızın herkese eşit mesafede bakması gerektiğini dile getiren Hatipoğlu, "Bir belediyenin gözü ve kulağı olan bireyleridir zabıtalar. Halk ile belediye arasındaki güveni ve huzuru tesis eden sizlersiniz. Sizlerden ricamız bugüne kadar yaptığınız gibi bugünden sonra da aynı özveriyi göstermenizdir. Çünkü sizler insanların her türlü ruh hali ile karşılaşıyorsunuz, bazen sinirli, bazen iyi niyetli ama onu ikna edip yasalara uyması gerektiğini anlatan sizler sahada birebir yaşıyorsunuz. Bütün bu zorluklara göğüs geren ve karşılayan siz değerli Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımıza hassasiyetiniz için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Siverek'in il düzeyinde bir ilçe olduğuna dikkat geçen Hamdi Hatipoğlu, şunları söyledi: "255 bin nüfusu olan bir ilçede yaşıyoruz. Yaklaşık 45 zabıta kadromuz var, tabii ki bu sayı yetersiz elbette ki bu sayının mutlaka artması gerekiyor. Zaten biz yönetim olarak bunu görüşüyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl içerisinde hükümetimizin de sunacağı kadro tahsisleri ile birlikte zabıta kadromuzu arttırma gibi bir projemiz olduğunu, imkânlar el verdiği müddetçe Siverek halkına daha iyi bir şekilde hizmet vermek için yapılması gerektiğinin bilincindeyiz."

Özverili ve fedakarca çalışan zabıta personeline teşekkür eden Başkan Vekili Hatipoğlu, "Tüm çabamız, halkımıza hak ettiği hizmeti vermeye çalışan zabıtamızın en iyi şartlarda görev yapmalarıdır. Zabıta arkadaşlarımızın haftasını ve zabıta teşkilatının 192’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü