• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN RESUL YILMAZ, AĞRI GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN RESUL YILMAZ, AĞRI GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Resul Yılmaz, Ağrı’da PKKlı teröristlerle girdiği çatışmada gazi olan Şevket Yuvanç’ı ziyaret etti.

Başkan Resul Yılmaz, beraberinde Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile 19 Ekim 2018 tarihinde Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bölücü örgüt mensubu PKKlı teröristlerle girdiği çatışmada bacağından yaralanan gazi Şevket Yuvanç’ı evinde ziyaret etti.

Ailenin de hazır olduğu ziyaret sırasında gazinin yakınları olan çocuklarla da ilgilenen Başkan Yılmaz, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Her zaman vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için canlarını feda eden şehit ve gazilerin yanlarında olduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna büyük fedakârlıklar gösteren kahraman gazilerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Siverek Belediyesi olarak, gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarına layık oldukları değeri veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle yakından ilgileniyoruz. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da bütün yanlarında ve hizmetlerinde olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazi Şevket Yuvanç, Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a teşekkür etti.

Gazinin babası Mehmet Yuvanç ise Başkan Resul Yılmaz’ın şehit aileleri ve gazilerle her zaman yakından ilgilendiğini dile getirerek, “Başkanımızın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Her ne taleple kendisine başvurduk isek bizleri geri çevirmedi ve taleplerimizi yerine getirdi. Kendisine hassasiyeti nedeniyle çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü