• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

DMD HASTALIĞI FARKINDALIK PROGRAMI DÜZENLEDİK

DMD HASTALIĞI FARKINDALIK PROGRAMI DÜZENLEDİK

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Duchene Muscular Distrofi (DMD) hastalığı konusunda farkındalık oluşturabilmek amacıyla etkinlik düzenledi.

Kadın destek merkezinde bir araya gelen kadın kursiyerler (DMD) hastalığı ile mücadele eden bir hastaya destek olmak amacıyla düzenledikleri etkinlikte umut olsun diye mum yakarak balon uçurdular.

Konuyla ilgili bilgi veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdiresi Bahar Çiftsever şu ifadeleri kullandı; “Genetik kas hastalığı olarak bilinen (DMD) hastalığı çocukluk yaşlarında başlayıp, 20’li yaşlarda yaşamı tehdit eden bir kas erime hastalığıdır, Kadın kursiyerlerimizle beraber bugün burada düzenlemiş olduğumuz etkinlikle bu hastalıkla mücadele eden kardeşimize moral vermek, hem de bu hastalık hakkında farkındalık oluşturabilmeyi hedefliyoruz.  Düzenlediğimiz program sonrasında kadın kursiyerlerimiz hasta olan kardeşimize umut olabilmesi için birer mum yakarak bu umudun sönmemesi için balon uçurdular. Hasta kardeşimize ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, (DMD) hastalığı konusunda bir nebze de olsa farkındalık oluşturabildiysek ve kardeşimize moral verebildiysek ne mutlu bizlere.”

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü