100 KIRSAL MAHALLEMİZ ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİNE KAVUŞTU

Başkan Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlatılan çok amaçlı hizmet evlerinin sayısı her geçen gün artıyor.

Kırsal Hizmet Müdürlüğü tarafından ‘Her mahalleye çok amaçlı hizmet evi’ projesi kapsamında yaklaşık 100 kırsal mahallemiz ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ne kavuştu.

Çalışmaların Başkan Resul Yılmaz’ın talimatıyla başlatıldığına dikkat çeken Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan, şunları söyledi: “Kırsal mahallerimizde Çok amaçlı hizmet evi yapım çalışmalarımız son aşamaya geldi, daha önce vatandaşlarımız tarafından kaba inşaatı tamamlanmıştı belediyemize başvurmaları sonucunda bizde hizmet evinin ince işleri, boyası, içerisindeki malzemeleri tamamlayarak çevre düzenleme çalışmalarını başlattık. 27 kırsal mahallemizde vatandaşlarımızın iş birliğiyle çalışmalarımız son aşamaya geldi, belediye olarak 100 adet çok amaçlı hizmet evi yaparak mahalle sakinlerinin hizmetine sunmuş bulunmaktayız.”

Büyüktepe mahalle muhtarı Hüseyin Kırvar çok amaçlı hizmet evi yapımı ve çevre düzenleme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederek şunları söyledi; “Daha önce mahalle sakinleriyle birlikte çok amaçlı hizmet evimizin kaba inşaatına başladık, belediye başkanımızın desteğiyle şuanda taziye evimiz bitmek üzere bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.