SİVEREK’TE TRAFİK HAFTASI’NDA ÖNCELİK YAYANIN ETKİNLİĞİ

İlçemizde trafik haftası nedeniyle ‘öncelik hayatın, öncelik yayanın’ etkinliği düzenlendi.

Ülke genelinde her yıl 4-10 Mayıs tarihleri arasından kutlanan Trafik Haftasında, Siverek ilçemizde de bu yıl ilan edilen “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” nedeniyle ‘öncelik hayatın, öncelik yayanın’ sloganıyla kutlandı.

Etkinlik kapsamında Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Mustafa Remzi Bucak Bulvarında gerçekleştirilen çalışma kapsamında araç sürücülerine broşürler dağıtılarak, sürücüler yaya geçidi hakkında bilgilendirildi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliği katılan Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, ilçe Emniyet Müdürü Teoman Yıldırım, Jandarma komutanı Hayri Yazıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu’da öğrencilerle birlikte güvenli yaya geçidinden geçti.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmanın çok olumlu olduğunu belirten sürücüler, böyle çalışmaların devam edilmesini istedi.