BAŞKAN AYDIN’DAN DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, 10-16 Mayıs Dünya engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Engelli bireylerin sosyal hayata katılımını sağlamının önemine değinen Başkan Şeyhmus Aydın, her sağlam bireyin bir engelli adayı olduğunu dile getirdi.

Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engelli kardeşlerimize her alanda yardımcı olmak, teşvik etmek, gayretlerini takdir etmek, sorunlarının çözümünde destek olmak ve her adımda onların yanında olarak hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin görevidir. Onların toplumdaki yaşama katılımlarını kolaylaştırıp desteklemenin yanı sıra karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak aynı zaman da hak ettikleri saygıyı göstermek üzerimize düşen en büyük sosyal sorumlulukların başında gelir.”

Özel günlerin temel amacının farkındalığı arttırmak olduğunu belirten Başkan Aydın, “Toplum olarak gerekli hassasiyetin artmasını temenni ediyorum. Kentimizdeki tüm engelli kardeşlerime, ailelerine ve yakınlarına mutlu bir yaşam diliyorum.” dedi.