ZABITA EKİPLERİNİN DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın sağlığı için işyerlerine yönelik sürdürdüğü denetimlere ara vermiyor.

Zabıta ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında market, okul kantini ve bakkallardaki son kullanma tarihi geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el koydu.

Öte yandan Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki fırın ve unlu mamulleri denetimlerini de sıklaştıran ekipler, işyerlerinde ekmek gramaj kontrolü ve hijyen denetimi yaptı.

Halk sağlığının korunmasına yönelik her türlü tedbirin alınacağını dile getiren Belediye Başkan Yardımcımız Hasan İzol, “Halkımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzluğun takipçisi olacağız ve vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önceliklidir. Zabıtamızın yaptığı denetimlerdeki temel amacımız sağlığa uygunluk konusunda hiç taviz vermeden istenilen seviyeye getirilmesi, halkımızın daha temiz ve güzel ortamda gönül rahatlığıyla hizmet almalarını sağlanmasıdır. Zabıta ekiplerimizce kontrollerimiz aralıksız devam edecektir.” dedi.

Zabıta ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, gıda denetimlerinin önemli olduğunu söyledi.