• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

KURSİYERLER EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİNİ SERGİLEDİ

KURSİYERLER EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİNİ SERGİLEDİ

Belediyemizce açılan çeşitli kurslarda öğrenim gören kursiyerler, yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserleri halkın beğenisine sundu.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan çeşitli el sanatları ve biçki dikiş kurslarına katılan kursiyer kadınlar yaptıkları el işleri, yağlı boya resimler ile yerel kıyafetleri sergiledi.

Mehmet Lamih Odabaşı Parkında düzenlenen serginin açılışı Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler ve Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın tarafından yapıldı.

Sergiyi gezen Kaymakam Çiftçiler ve Başkan Aydın, kadınların bir yıl süresince yaptığı işlerden dolayı tebrik ederek başarı diledi.

Başkan Aydın, kadınlara yönelik eğitimlerde pozitif manada ayrımcılık yaptıklarını belirterek, sergilenen eserleri beğendiklerini söyledi.

Serginin ardından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünce Kaymakam Çiftçiler, Başkan Aydın ve Başkan Yardımcısı Ali Gelener’e kadınlar tarafından hazırlanan hat sanatlı tabak verildi.

Açılışa Kaymakam Mustafa Çiftçiler ve Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’ın yanı sıra daire amirleri ile birim müdürleri katıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü