BAŞKAN AYDIN, VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Belediye Başkanımız Şeyhmus Aydın, Kurban Bayramı dolayısıyla bayram namazının ardından kabir ziyaretine gelenvatandaşlarla bayramlaştı.

Sabah saatlerinde kılınan bayram namazının ardından Asri Mezarlığa geçen Başkan Şeyhmus Aydın, kabristan ziyaretine gelen vatandaşlarla bayramlaştı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Aydın, ziyarete gelenlerle tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik etti.

Kurban’ın Allah’a teslimiyet olduğunu dile getiren Başkan Aydın, "Kurban, Allah’a teslim olmaktır ve yakınlaşmaktır.Bayram günleri, Müslümanlar arasında birlik ve beraberliğin pekiştiği ve bizler için büyük önem arz eden günlerdir. Kurban Bayramının manasına uygun olarak yaşanmasını temenni ediyorum." dedi.

Tüm Siverek halkının bayramını tebrik eden Aydın, "Bayramın özelde ilçemize, genelde ülkemize, İslam âlemine ve insanlığa huzur, mutluluk ve hayır getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.