• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYEDEN MİNİKLERE ‘SIFIR ATIK’ EĞİTİMİ

BELEDİYEDEN MİNİKLERE ‘SIFIR ATIK’ EĞİTİMİ

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce ilkokuldaki öğrencilere ‘sıfır atık’ projesi konusunda bilgi verildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması ve oluşan atık miktarının azaltılması amacıyla devam eden 'sıfır atık projesi' kapsamında öğrencilere bilgi verildi.

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman tarafından Mehmetçik İlkokulundaki öğrencilere çevrenin temiz tutulması, atıkların azaltılması ve ambalaj atıklarının geri dönüşüme kazandırılmasının önemi anlatıldı.

Okulun konferans salonunda yapılan bilgilendirme kapsamında öğrencilere atıkların ayrıştırılması uygulamalı olarak anlatıldı.

Eğitimle ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Siverek Belediyesi ‘sıfır atık projesi’ne gerekli önem ve hassasiyeti göstermektedir. Projenin sürdürülebilirliği ve yaygınlaştırılması amacıyla okullarda öğrencilere yönelik eğitimler verilmektedir. Öğrencilere temiz çevre bilincini aşılamak ve bu bilincin artmasını sağlamak amacıyla eğitimlere devam edilecektir.” denildi.

Mehmetçik İlkokulu idaresi eğitim nedeniyle Siverek Belediyesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü