ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediyemiz bağlı zabıta ekipleri devam eden korona virüs riskine karşı denetimlerini sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, devam eden korona virüs tehlikesine karşı vatandaşların etkilenmemeleri amacıyla denetimlerini sıklaştırdı.

Denetimler kapsamında semt pazarında uygulanan kurallara uyulması konusunda vatandaşları ve pazar esnafını uyaran zabıta ekipleri, denetimlerini sürdürüyor.

Kent merkezinde faaliyet gösteren kuaför salonlarının yanı sıra lokanta ve pastanelerde de denetim yapan ekipler, esnafları kurallara uymaları konusunda uyarıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, korona virüs riskinin devam ettiğine değinildi.

Kurallara uyulması ve yeni bir salgın riskine karşı herkesin dikkatli olunması gerektiğinin belirtildiği açıklamada, “Bu kapsamda denetimlerine devam eden ekiplerimiz halk sağlığının korunması amacıyla uyarılarda bulunmaya devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi.