ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Belediyemiz zabıta ekiplerince korona virüs sürecinde sıklaştırılan denetimlere devam ediliyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığının korunması ve hijyenik bir ortamda üretim yapılması amacıyla denetimlere devam ediyor.

Denetimler kapsamında semt pazarlarında vatandaşların ve esnafın alınan korona virüs tedbirlerine uymaları amacıyla uyarılarda bulunuyor.

Öte yandan ekmek fırınları ve unlu mamulleri imalathanelerinde de denetimde bulunan ekipler, çalışanları hijyen kurallarına uymalarını istedi.

Denetimlerde maske kullanımının önemini anlatan zabıta ekipleri, kuralı ihlal eden esnaflara yaptırım uygulanacağını hatırlattı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Devam eden korona virüs salgını nedeniyle zabıta ekiplerimizce denetimler yapılmaktadır. Halk sağlığının korunması, vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın alınan kararlara riayet etmeleri amacıyla uyarılarda bulunan ekiplerimiz, kurallara uymayan esnaflara tedbirlere uymaları konusunda çeşitli uyarılarda bulunuyor.” denildi.