ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz koordinesinde yürütülen üst yapı yenileme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediliyor.

Bazı kurumlarca alt yapı çalışmaları kapsamında deforme olan sokak ve caddelerde Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Bazı mahallelerde kaldırım ve beton çalışmaları devam ederken deforme olan caddelerde ise asfalt çalışmalarıyla yapılıyor.

Mahalle, Cadde ve sokaklarda tamamlanan çalışmaların ardından temizlik işleri ekipleri temizlik ve yıkama çalışmalarını sürdürüyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Alt yapısı tamamlanan mahallelerde üst yapı yenileme ve iyileştirme çalışmalarına devam edilmektedir. Çalışmalar kapsamında farklı mahallelerde çalışma yürüten ekipler, beton yol, asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürmektedir. Çalışmaların tamamlandığı bölgelerde ise temizlik işleri ekipleri temizlik çalışmaları titizlikle sürdürüyor” denildi.