• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ŞİRİNKUYU PARKI MAHALLE SAKİNLERİNİN HİZMETİNE AÇILDI

ŞİRİNKUYU PARKI MAHALLE SAKİNLERİNİN HİZMETİNE AÇILDI

Siverek Belediyesi daha önce atıl durumda bulunan Şirinkuyu parkını modern hale getirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Yaklaşık iki önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan Şirinkuyu parkına çocukların talebi üzerine ekiplerce çocuk oyun grubu yerleştirildi.

Çevre düzenleme ve dinlenme alanlarında çalışmalarını tamamlayan ekipler, parkı modern bir görünüme kazandırarak mahalle sakinleri ve çocukların hizmetine sundu.

2 ay önce atıl durumda bulunan Şirinkuyu parkını modern bir parka görünümüne kazandırdıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Koşar şunları kaydetti: “Mahalle sakinlerimizin talebi doğrultusunda çocuklarımızın oyun alanlarının olmadığını fark ettik, Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatıyla hızlı bir şekilde atıl durumda bulunan parkımızda çalışmalara başlayarak 2 ay gibi kısa bir sürede çalışmaları tamamlayarak hem çocuklarımızın eğlenebileceği oyun alanı hem de mahalle sakinlerinin boş vakitlerini geçirebilecek bir alan haline getirdik. Yeni park alanlarının oluşturulmasıyla ilgili projelerimizde bulunuyor. En kısa sürede projelerimizi hayata geçirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Koşar, ilçe genelindeki parklara 35 çocuk oyun grubu yerleştirildiğini ifade ederek, “Kent ormanı ve Ofis Park’ta çalışmalarımız sürüyor. Yaşanan pandemi kısıtlamaları nedeniyle çalışmalarımızı bayramdan sonra hızlandırmayı planlıyoruz. Gerek mahalle muhtarlarımız gerekse de vatandaşlarımızdan gelen talepleri imkanlar ölçüsünde değerlendirip çalışmaları bu yönde sürdürüyoruz.” dedi.

Mahalle sakinleri, mahallelerine kazandırılan parkla ilgili Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ve ekiplerine teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü