• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

PROJESİ TAMAMLANAN YENİ ÇEVRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

PROJESİ TAMAMLANAN YENİ ÇEVRE YOLUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Siverek Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesince ilçenin ihtiyacına yönelik sürdürülen yol açma çalışmalarında önemli bir yer tutan çevre yolu için çalışmalar başladı.

Kent merkezi ile ana yolların trafik yoğunluğunu büyük oranda azaltacak olan çevre yolu projesindeki çalışmalar Fırat Mahallesi’nde ilk kepçe vuruldu.

Şanlıurfa - Siverek ve Adıyaman - Siverek kara yollarını birbirine bağlayacak 25 metre genişliğindeki çevre yolunun 3 kilometre uzunluğunda olacağı belirtildi.

Adıyaman’a gitmek isteyen sürücü ve vatandaşların hal pazarı yakınlarında gireceği yeni çevre yolu 3 kilometrelik yolculuğun ardından Feribot yoluna bağlanacak.

Fırat Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, mahalle sakinleriyle görüştü.

Proje hakkında bilgi alan Başkan Ayşe Çakmak yaptığı açıklamada, “Son derece modern ve ihtiyaca cevap verecek nitelik bir çalışmaya imza attık. Duble olmasının yanı sıra gerek kaldırımları gerekse refüjleriyle ilçemize yakışır bir güzel çevre yolu çalışması başlattık. Muhtarımız başta olmak üzere Fen İşleri Müdürümüz ve mahalle sakinlerimizle başlatılan çalışmaları inceledik. Çok güzel bir çalışma olacağına inanıyorum ki alternatif bir çevre yolumuz olacak. Kent merkezindeki trafiğin de bir nebze rahatlatılmasına önemli katkı sağlayacak çevre yolunun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Çakmak ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Önemli bir projenin çalışmalarına başlanması dolayısıyla mahalle olarak mutlu olduklarını dile getiren muhtar Ahmet Özbakan, Diyarbakır, Çermik, Adıyaman ve Şanlıurfa yolunun birbirine bağlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve projede emeği geçenlere teşekkür eden Özbakan, Fırat Mahallesindeki çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü