• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SIRA GECESİ EKİBİ TARİHİ PAŞA KONAĞI’NDA SAHNE ALDI

SIRA GECESİ EKİBİ TARİHİ PAŞA KONAĞI’NDA SAHNE ALDI

Siverek Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir sosyal etkinliklerden uzak kalan vatandaşlar için açık hava konserleri düzenlemeye devam ediyor.

Daha önce Millet Bahçesi ve Suat Aloğlu mesire alanındaki vatandaşlar için müzik dinletisi düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Sıra Gecesi ekibi, bu sefer Tarihi Paşa Konağı’nda sahne aldı.

Açık havada düzenlenen müzik ziyafetinde koronavirüs tedbirlerine dikkat edilirken vatandaşlar mini konsere ilgi gösterdi.

Sıra Gecesi ekibinin seslendirdiği yöresel türkülere eşlik edenler, o anları ölümsüzleştirmek amacıyla cep telefonu kameralarıyla kayıt altına aldı.

Düzenlenen etkinliğe Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, meclis üyeleri, birim müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak sıra gecesi ekibiyle müzik dinletisi düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, “Bugün sıra gecesi ekibiyle paşa konağında ufak bir mini konser verdik. Halkımız buna rağbet gösterdi ki biz onlardan gelen talebi karşıladık. Aslında açık hava konserlerine pandemi nedeniyle kısıtlı ve kurallara uyarak kalabalıkları çok fazla yan yana getirmeden vatandaşlarımızın moral ve motivasyonlarını arttırıcı konserler düzenlemeye devam edeceğiz. Ben katılan tüm vatandaşlarımıza, eğlenen çocuklarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Tekrardan böyle güzel etkinlikleri ilçemize kazandıracağız. Onlar mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz, Siverek halkının mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.” dedi.

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir sosyal etkinliklerden uzak kaldıklarını dile getiren vatandaşlar, düzenlenen konserler için Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.

Konsere katılanlarla yakından ilgilenen Başkan Ayşe Çakmak, vatandaşların taleplerini dinlemeyi ihmal etmezken gençlerin özçekim isteklerini de geri çevirmedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü