SİVEREK’TE ÜST YAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan mahalle ve sokaklarda üst yapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Bir süre önce bazı kurumlarca başlanan alt yapı çalışmaları sürerken çalışmaların tamamlandığı bölgelerin üst yapısı yenileniyor.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla bu kapsamda çalışma yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt, beton ve kilitli parke taşı uygulamalarını sürdürüyor.

Daha önce Hacıömer, Ayvanat ve Yenişehir’de asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, alt yapısı tamamlanan Haliliye Mahallesi’nde de beton yol uygulamasına başladı.

Kentin dört bir yanında çalışma yürüttüklerini aktaran Fen İşleri Müdürü Abdulkadir Canalır, “Vatandaşlarımızın daha fazla mağdur olmaması amacıyla özellikle ana arterlerde asfalt yama çalışmalarına devam ediyoruz. Bunun yanı sıra alt yapısı tamamlanan bölgelerde ise zaman kaybetmeden üst yapıyı yeniliyoruz. Kilitli parke taşı ve beton uygulamasının yanı sıra asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz.” dedi.

Haliliye sakinleri çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür etti.