• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TOPLUM REFAHI PROJESİYLE ÜSTÜNTAŞ MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

TOPLUM REFAHI PROJESİYLE ÜSTÜNTAŞ MAHALLESİNDE BETON YOL ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak tarafından hayata geçirilen ‘’Toplum Refahı projesi’’ kapsamında 3 kırsal mahallesinde çalışmalar tamamlanırken Üstüntaş kırsal mahallesinde beton yol çalışması başlatıldı.

Kırsal mahallelerde Engelli ve hasta vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve engelleri kaldırmak amacıyla başlatılan “Toplum Refahı” projesinde çalışmalar sürüyor.

Narlıkaya, Kıyıcak ve Kalınağaç, mahallelerinde tamamlanan çalışmaların ardından Üstüntaş kırsal mahallesinde 2 engellisi olan Bayraktar ailesinin yolunda çalışmalar başlatıldı.

2 Çocuğunun engelli olması nedeniyle çok zorluk çektiklerini belirten Adil Bayraktar şunları kaydetti. “2 engelli çocuğum var yolumuz kötü durumdaydı hastaneye götürüp getirirken çok zorluk çekiyorduk, evde bakım hizmetleri de evde çocuklarımın tedavisini yapıyordu çok zorluk çektiğimiz için yolumuzun yapılmasından dolayı Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Başlatılan Toplum Refahı projesinin imkânlar ve bütçe durumuna göre sürdürüleceğini belirten Kırsal Hizmetler Müdürü Erkan Aslanparçası, “Toplum Refahı projesi kapsamında 3 kırsal mahallede çalışmalarımızı tamamladık, bugün de Üstüntaş kırsal mahallesinde 2 engellisi bulunan vatandaşımızın talebi üzerine proje kapsamında yollarını betonla kaplıyoruz. Projemiz imkânımız olduğu sürece bütçemiz el verdiği sürece devam edecektir.’’ diye konuştu.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü