• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AYŞE ÇAKMAK GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Üçgen Park Sosyal Tesislerinde yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Devam eden projeler ve çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi veren Başkan Ayşe Çakmak, 2022 yılının Siverek için atılım yılı olacağını söyledi.

Kente kazandırılan projelerin kentin çehresini değiştireceğini aktaran Çakmak, tek gaye ve çabalarının Siverek’i kalkındırmak olduğunu ifade etti.

Gazetecilik mesleğinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olarak gördüğünü dile getiren Çakmak, “İlkeli, tarafsız ve dürüst olarak mesleğini icra eden tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Onurlu ve dik durarak eleştiriyi hakaret boyutuna taşımayarak sevgi ya da ilgiyi farklı boyutlara taşımayan gazeteciler, görevlerini başarıyla ifa edenlerdir. Bu noktada Siverek’imizin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Kentimizde görev yapan gazeteciler, mesleklerini bir silah olarak değil, sorunların çözüme kavuşması amacıyla kullanıyor. Mesleğini bu minvalde ifa eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ile devam eden program, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın gazetecilere hediye vermesi ve fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Programa Urfanatik Siverek Temsilcisi Şükrü Dolaş, Anadolu Ajansı Siverek Muhabiri Cuma Sarı, İhlas Haber Ajansı Mevlüt Bayraktar, Demirören Haber Ajansı Muhabiri Mehmet Sezgin, Sabah Gazetesi Muhabiri Lütfü Yalgı, Siverek Haber temsilcisi Abdullah Hakan Lale, Siverek Son Haber temsilcisi Yusuf Eyyüp Sarı, Hedef Gazetesi temsilcisi Fevzi Donan, Medya Siverek temsilcisi Latif Koyunsatan ile Siverek Gençlik temsilcisi Hüseyin Şeker katıldı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü