SİVEREK’TE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Siverek Belediyesi mevsimin ilk kar yağışında ulaşımın aksamaması ve vatandaşın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü kent genelinde kar yağışının başlamasının ardından trafik akışının olumsuz etkilenmemesi için yol tuzlama çalışması yapıyor.

24 saat esasına göre çalışan ekipler, trafik ve yaya güvenliği için gece yaşanacak buzlanmalara karşı kentteki tüm ana arterlerde tuzlama çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla gece saatlerinde etkili olan tipi nedeniyle mahsur kalan vatandaşların yardımına koşan ekipler, evsizleri de unutmadı.

Ekiplerce kent genelinde dışarıda ve yolda kalan vatandaşların barınma sorununu gideren ekipler, gün içinde de çalışmalarına devam etti.

Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kent merkezinde tuzlama ve temizleme çalışmaları sürüyor.