• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÇAKMAK: “ESNAFIMIZA SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ YOLU TAMAMLIYORUZ”

ÇAKMAK: “ESNAFIMIZA SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ YOLU TAMAMLIYORUZ”

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, esnaflarla geçen hafta incelemelerde bulunduğu marangozlar sitesi yolunda sıcak asfaltlama çalışmalarında sona gelindi.

Bir süredir şikayetlere neden olan ve bölge esnafının da talebi olan Marangozlar Sitesi yolu, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın girişimiyle tamamlanıyor.

Geçen hafta beraberindeki esnaflarla yolda incelemelerde bulunan Başkan Çakmak, yolun kısa sürede tamamlanacağı sözü verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir ve Siverek Belediyesince 2,5 kilometre uzunluğunda 22 metre genişliğindeki yolda sıcak asfalt çalışmaları sürüyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla Marangozlar Sitesi’nin yanı sıra oto galericileri sitesi, buğday pazarı ile yeni yerleşim alanları da konforlu ulaşıma kavuşacak.

-“Söz verdiğimiz zamanda yolu hizmete açıyoruz”

Devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla yolun hizmete açılacağını söyledi.

Bölge esnafı ve yeni yerleşim alanları sakinlerinin uzun zamandır bu yolun hizmete açılmasını beklediklerini dile getiren Başkan Çakmak, “Bu yolun hizmete açılması için üzerine ciddi çalışma ve çabamız var. Büyükşehir Belediyemizle çalışmalarını sürdürdüğümüz 2,5 kilometre uzunluğunda 22 metre genişliğindeki yol, bölgenin uzun süreli ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.” dedi.

-“Alternatif yollar hem ekonomiye hem trafiğe çözüm oluyor”

Son dönemlerde yaptıkları alternatif yollarla trafik yoğunluğunun da önüne geçtiklerini aktaran Çakmak, şu ifadeleri kullandı: “Alternatif yollarla ekonomimizin çarklarının aksamadan dönmesini sağlarken ana yollarda trafik yoğunluğunu azaltıyor yükünü hafifletiyoruz. Diyarbakır’dan Şanlıurfa’dan Viranşehir ve Çermik’ten gelen sürücüler, ana yol trafiğine takılmadan Marangozcular ve oto galericiler sitesine geçebilecek. Vatandaşlarımız, yolun alternatif ve kısa olması hasebiyle hem zamandan hem yakıttan da tasarruf sağlamış olacak. Kısaca vatandaş ve esnafımızı daha rahat daha konforlu ve sağlıklı bir ulaşıma kavuşturmuş oluyoruz. Tek amacımız ve hedefimiz halkımıza hizmettir.”

Çakmak, yolun Siverekli vatandaşlara ve esnaflara hayırlı olması temennisinde bulundu.


Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü