• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ÇAKMAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

ÇAKMAK MERKEZ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Tarihi Cudi Paşa Konağı’nda düzenlenen toplantıya merkez mahalle muhtarlarının yanı sıra başkan yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.

Muhtarların mahallelerine ilişkin yapılmasını istedikleri hizmetlere dair talep ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda projelendirilen yeni çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Mahalle muhtarlarının taleplerini hem yazılı alan hem de sözlü olarak dinleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, birim müdürlerine çözüm noktasında çalışma yapılması talimatı verdi.

Merkez mahalle muhtarlarıyla verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören muhtarlara gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

-“Muhtarlarımızdan gelen talepleri ele aldık”

Muhtarların mahalle sakinlerinin birinci dereceden temsilcileri olduklarını belirten Çakmak, “21 merkez mahalle muhtarımızla ilçemizin sorunlarını ele aldık. Muhtarlarımız gerek mahalleleriyle alakalı gerekse de mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini bizlere iletti. Çalışma arkadaşlarımızla hem taleplerin karşılanması noktasında hem hızlandırılması konusunda elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yine muhtarlarımızla birlikte Büyükşehir Belediyesiyle irtibatı sağlamak, hizmetlerin en etkin ve hızlı bir şekilde getirilmesi amacıyla gayretimiz devam edecek.” dedi.

Vatandaşların mahallelerindeki eksiklikleri, yapılmasını istedikleri hizmetleri ilk olarak mahalle muhtarlarına ilettiklerini ve muhtarların bu noksanlıkların çözümü için çaba gösterdiğini ifade eden Çakmak, “Muhtarlarımız kendi bölgelerinde yerel yönetimlerin gözü kulağıdır. Nihayetinde gelen talepler mahalle sakinlerinin talepleridir ki 21 mahallenin tamamı Siverek demektir. Bizlerde bu anlayışla hareket ediyor, bu şehri hep birlikte yönetiyoruz. Bu konuda bize en üst seviyede yardımcı olan ve işimizi kolaylaştıracak olanlar muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın taleplerin karşılanması noktasında verdiği destek için teşekkür eden Gülabibey Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Çetinbey, “Bugün merkez mahalle muhtarları olarak başkanımızın davetlisi olarak toplandık. Çok verimli bir toplantı oldu. Bu noktada bizlere her türlü desteği veren Belediye Başkanımız Ayşe hanıma çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü