• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’tan Bayram Mesajı

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’tan Bayram Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında İslam âleminin bayramını kutladı.

Başkan Ayşe Çakmak, “yaralarımızı birlikte sardığımız bu bayramda bu kez kalplerimizi birleştirip umudu paylaşıyoruz” diyerek şunları kaydetti.

“ 6 Şubat’ta Maraş merkezli yaşadığımız deprem ve sonrasında yaşanan sel felaketi nedeniyle buruk karşıladığımız Ramazan ayını geride bırakırken bayram sevincini de buruk bir şekilde yaşıyoruz. Yaşanan doğal afetlerin yaralarını birlikte sarmaya devam ederken sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin birlik beraberliğini pekiştirmektedir. Deprem ve sel felaketinde kaybettiğimiz binlerce kaybımıza rağmen Devlet-millet el ele bu zorlu süreci atlatmak için dayanışmanın en kıymetli örneğini millet olarak sergilemiş bulunuyoruz. Bu vesileyle deprem ve sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Ramazan bayramına bizleri kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde ve tüm İslam âleminde birlik ve beraberliğin daim olması dileğiyle, yaralarımızı birlikte sardığımız bu bayramda bu kez kalplerimizi birleştirip umudu paylaşıyoruz. Birlikte gülümseyebileceğimiz nice bayramlar diliyorum” dedi.  

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü