Bu sayfayı yazdır
SİVEREK ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

SİVEREK ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi, kent genelinde çalışmalarına devam ederken araç filosunu güçlendirmeyi sürdürüyor.

Kamu kaynaklarını yerinde ve verimli kullanmak amacıyla çeşitli adımlar atan Siverek Belediyesi, hibe programlarını takip ederek bütçesinden tasarruf ediyor.

Bakanlıkların hibe araç ve benzeri malzeme yardımlarının takip edilmesi amacıyla ekip kuran Destek Hizmetleri Müdürlüğü, bu yönde attığı adımlardan sonuç almaya devam ediyor.

Araç filosunu güçlendirme kapsamında çalışma yürüten ekip, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe edilen çöp sıkıştırma aracını Temizlik İşleri Müdürlüğüne devretti.

2 milyon 47 bin lira değerindeki aracı hibe kapsamında belediyeye kazandıklarını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Cemil Bilgiç, şunları söyledi:

"Bütçemizin temel ve fiziki hizmetlerde kullanılması amacıyla hibe programlarını sıkı bir takibe aldık. Bu kapsamda 1 milyon 668 bin lira bedelin yanı sıra 379 bin olan ÖTV muafiyetini de hesapladığımızda 2 milyon 47 bin liralık 13+1,5 metreküplük çöp sıkıştırma aracını hibe ile filomuza kattık. Genel testlerini tamamladığımız aracı bugün itibariyle Temizlik İşleri Müdürlüğümüze teslim ettik. Hayırlı olmasını diliyorum."