SİVEREK’TE ÜSTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi altyapısı tamamlanan mahallelerdeki cadde ve sokakların üstyapısını yenilemeyi sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü uzun süredir devam eden altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapının yenilenmesi amacıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde çalışma yürüten Siverek Belediyesi ekipleri, kent genelindeki ana arterleri sıcak asfaltla kaplıyor.

Çalışmalar kapsamında Bahçelievler, Yenişehir, Ayvanat, Şirinkuyu, Esmerçayı ve Hacıömer Mahallesi’ndeki caddelerin üstyapı yenileme çalışmaları tamamlandı.

Şeyh Şamil Caddesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kent genelinde üstyapının yenilendiğini aktaran Başkan Ayşe Çakmak, kısa sürede çalışmaları tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Mahallesinde yürütülen çalışmalar nedeniyle Başkan Ayşe Çakmak’a teşekkür eden Yenişehir Mahalle Muhtarı Abdullah Şenateş, bazı sokakların üstyapısının da kısa sürede çözüme kavuşacağını dile getirdi.