• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YAZILI TEŞEKKÜR ETTİ

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YAZILI TEŞEKKÜR ETTİ

 

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında belediyeye destek veren Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına yaptığı yazılı açıklama ile teşekkür etti.
Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak ağaçlandırma kampanyasını başlattık. Kampanya kapsamında kırsal mahalleler/köyler ve şehir merkezindeki vatandaşlarımıza okul, cami ve kuran kurslarına çam, dut, top akasya, lüksürüm, dişbudak, ters dut, salkım söğüt defne leylandi türünden fidan dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personelimiz eliyle park ve refüjlerde fidan dikme ve ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Park, bahçe, refüj yeşil alanlarımızın ve Siverekli hemşerilerimizin yoğun talebini karşılamaya çalışıyoruz. Siverek, coğrafi alanı ve kırsal mahalle sayısı açısından Türkiye’nin en büyük ilçesi. 21 merkez mahallemiz ve 600'ü aşkın kırsal mahallemiz var. Bu konuda imkanlarımız kısıtlı olduğundan ağaç ve fidan ihtiyacını karşılamakta zorlanıyoruz. Bu zor koşullarda yaptığımız çalışmalarda ilçemize desteklerini esirgemeyen Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Sayın Ahmet Ünver Beye, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Kaytan Beye teşekkür ediyorum” denildi.
Açıklamanın sonunda, “Önümüzdeki günlerde Orman Genel Müdürlüğünden daha fazla fidan temin etmeye çalışacağız. Başkanımız Resul Yılmaz’a, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeline ve Siverekli hemşerilerimize kampanyamıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor halkımızı yeşil alanları korumaya ve arttırmaya davet ediyorum” ifadelerine yer verildi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü